2011-11-30

FYF*N!

3-årige Bastien dödades i tvättmaskinen – Metro

This breaks my heart! HUR kan en far, eller överhuvudtaget en människa, göra så här mot ett litet barn? Det är helt oförståeligt för mig. Något seriöst fel i hjärnan är den enda förklaringen, inte ursäkt - förklaring!, som jag kan se i detta fall.
Naturkatastrofer, sjukdomar, fattigdom och andra olyckor i världen är förfärliga och hjärtslitande men detta som är en medveten direkt handling utförd av en människa mot sitt barn är i en klass för sig (negativt betonat)! Det är hjärtslitande och själslitande och det gör mig rädd! Riktigt rädd för att människor kan begå såna handlingar och rädd/orolig för vart männskligheten är påväg. Andra fall av tortyr, massaker och all sorts plågeri (genom vår historia finns många exempel) utförd av en vuxen människa som är medveten om sina handlingar är något av det värsta i vår värld enligt mig. Varför skapa mer smärta och sorg med egna händer och ur egen tanke än det som finns överallt som är utom vår kontroll? Men en del människor är det helt enkelt något fel på, det har troligen med arv och miljö att göra, och det ger en känsla av hopplöshet när det inträffade har skett och när man inser att det finns fler såna människor runt om i vår värld. Man blir rädd och fruktansvärt trött men man får aldrig sluta tro, för det finns (som tur är) inte enbart hemska människor där ute men även underbara - show youself golden-hearted people!

3 kommentarer:

  1. (jippi - länken länkade sig korrekt!)

    SvaraRadera
  2. sä jävla sjukt.. dör inombords att folk kan vara så äckliga rent ut sagt... dayum.

    appropå länken, har kanske ett tips.. - i alla fall om youtube-länkar som jag kan förklara sjukt utförligt imorgon på bagles thihih. puusNN :*

    SvaraRadera
  3. ja, det är sjukt!... lots of hate to them people.

    aha, hade varit riktigt schysst! tar det imorgon dåda :**

    SvaraRadera